Jovićeva poruka navijačima Zvezde: Verujte u ovaj tim

Gromoglasni aplauzi i ovacije za Stefana Jovića po povratku u Beograd. Ovog puta je bio u dresu Himkija u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

– Zaista mi je drago št0 osu me upamtili po dobrim stvarima, ne samo kada je teren u pitanju. Lepo je bilo osetiti tu atmosferu, ponelo me malo sve to, bilo je čudno. Znam reči svih pesama, vratile su mi se neke stare emocije. Ipak, moramo da idemo dalje. Situacija je sada takva, možda se u budućnosti promeni – kaže Jović.

Pohvalio je nekadašnji klub.

– Besprekorna borbenost. Bili su sjajni i zasluženo slavili. Publici mogu da poručim da veruju u ovaj tim koji ima kvalitet i armiju navijača. Rezultati će doći. Ne treba im stavljati dodatni teret na leđa, treba ih podržati.

Svestan je da njegova ekipa nije bila na nivou.

– Nismo odigrali po polanu. U grču smo započeli meč, bilo je dosta izgubljenih lopti, Zvzeda je igrala sa znatno većom energijom i to je bila neka prevaga. Čestitam im još jednom i ponavljam – verujte u njih.

Osvrnuo se na isključenje Branka Lazića.

– Bio sam u toj “liniji” i video šta se dogodilo. Smatram da je sa razlogom isključen. Bez obzira na neke slabije partije na startu sezone, deluje mi da Zvezda ima dobru timsku hemiju i zajedništvo koje su imali i ranije – poručio je Jović.

Njegov saigrač Aleksej Šved je imao reči hvale na račun trenera Andrije Gavrilovića.

– Sarađivali smo pre pet godina i u ovoj utakmici je odradio odličan posao. Igrali su mnogo bolje, sa više energije i zasluženo slavili. Uvek igraju dobro kod kuće ,pred svojim navijačima. Znam da će uvek biti teška utakmica u ovoj dvorani. Pokazali su da mogu bilo koga da dobiju – završio je Šved.

KATEGORIJE