Koprivica brine o snazi crno-belih

Partizan ima novog kondicionog trenera. Posle odlaska Seada Krdžalića, koji će ubuduće sarađivati sa teniserom Milošem Raonićem, brigu o fizičkoj pripremi crno-belih košarka preuzeo je profesor Vladimir Koprivica, prenosi Sportski žurnal.

Isti izvor navodi i da je poznati stručnjak za fizičku pripremu već obavio trening sa crno-belima i da je trajao sat i 40 minuta. Takođe, Žurnal je podsetio na reči trenera crno-belih Andree Trinkijerija, koji je nedavno na predavanju studentima Fakulteta za sport, pričajući kako je u današnjoj košarci izuzetno važna uloga kondicionog trenera, istakao profesora Koprivicu kao čoveka koji „možda i najbolje razume kako su se i koliko promenile okolnosti u košarci”

– Profesor Koprivica je u TOP 10 na svetu u svom poslu. Rekao bih i sa sigurnošću i među pet ili tri, ali bi to možda ljudi prokomentarisali kao preterano. Ali, ja to zaista mislim iz srca – rekao je tada Trinkijeri.

Pre povrataka u Partizan, u kome je već pre nekolilko godina radio, Koprivica je bio angažovan u stručnom štabu odbojkaške reprezentacije.

KATEGORIJE