Lebron je došao u Lejkerse po titulu!

Legenda pod tremom. Predsednik košarkaških operacija Lejkersa Medžik Džonson je bio nervozan pre sastanka sa Lebronom Džejmsom. Toliko da je 30. juna došao ispred kuće “kralja” i sat vremena čekao u autu do početka razgovora.

U razgovoru za “Spektrum SportNet” je otkrio da nije bilo priče o istoriji i svemu onome što dres tima iz Los Anđelesa nosi.

– Nije bilo potrebe da sluša o tome. Već je znao sve o timu, možda čak i bolje nego ja. Rasparčao je ceo roster do najsitnijih detalja odmah. Znao je svakog igrača, vrline i mane – priča Džonson.

Bilo je raznih tema tokom susreta u Kaliforniji.

– Veoma smo slični, teme su se menjale kao na traci. Obojica smo bili siromašni prilikom odrastanja, imamo taj takmičarski duh, želju za pobedom i znamo da se izdignemo pod pritiskom. Od momenta kada sam ušao na vrata sam osetio povezanost, nije bilo suzdržavanja, o svemu smo pričali, posebno naravno o košarci i to je nešto što mnogo volim kod njega – priča Medžik.

Generalni menadžer tima iz “grada anđela” Rob Pelinka je otkrio kako je dobio pogvrdu da Lebron stiže.

– Njegov agent Rič Pol mi je poslao poruku u kojoj je pisalo “Čestitam” sa dosta emotikona balona. Bio je to jedan od onih trenutaka u životu koji nikada nećete zaboraviti. Osećao sam se kao da je sve odjednom usporeno – sa uzbuđenjem priča Pelinka.

Kada je u ponedeljak i zvanično potpisao ugovor nije bilo nikakve posebne proslave.

– Nije želeo da slavi paraf na ugovor. Želi a proslavlja titulu i to je jasno stavio do znanja – zaključuje Pelinka.

KATEGORIJE