Marković se priključio treninzima

Kao i većina klubova, i Virtus je već počeo sa pripremama za narednu sezonu. Jedan po jedan, sa radom su počinjali prvotimci tima iz Bolonje – oni koji nemaju obaveze prema svojim nacionalnim selekcijama za predstojeći Svetski kup. Četvrtog dana priprema stigao je Stefan Marković. Nekadašnji reprezentativac Srbije, zajedno sa poslednjim pojačanjem giganta iz Bolonje – Vinsom Hanterom, pridružio se timu, obavio prvi trening i dalje nastavlja normalno sa radom.

Podsećamo, po potpisivanju dvogodišnjeg ugovora, Marković je naglasio da je veoma srećan što će igrati u Virtusu, sjajnom klubu sa velikim ambicijama.
– Želim da pobedim i spreman sam da pružim mnogo radosti našim navijačima. Svakako, činjenica da sam već igrao sa Milošem i sarađivao sa trenerom Đorđevićem, pomoći će mi da se lakše uklopim. Ali biće mi važno da što pre pronađem pravu pobedničku povezanost sa celim timom. Samo uz pomoć svih igrača, možemo da pobeđujemo i obradujemo naše navijače.

Kao što je od ranije poznato, tim Aleksandra Đorđevića – inače zvanični prvak FIBA Lige šampiona – u kome ćemo od jeseni gledati Miloša Teodosića i Stefana Markovića, osim domaćeg takmičenja, igraće i Evrokup u kome ima najviše ambicije.

FOTO: KK Virtus

KATEGORIJE