Matović: Poraz je bio neizbežan

Aleksandar Matović je u Partizan došao da bude u stručnom štabu Miroslava Nikolića, ali je u duelu sa Bilbaom morao da vodi ekipu kao prvi trener. Ipak, od sutra će se opet vratiti u ulogu asistenta, kada Nenad Čanak preuzme klub iz Humske.

– Pokušali smo da uradimo nešto na specifičan način u okolnostima koje su se desile. Imali smo pripremu meča koja je odrađena sa trenerom Nikolićem i hteli smo da je sprovedemo u delu. Tokom nedelje smo imali problema i sa povredama pa smo nastupili sa 11 igrača, od kojih su neki polu povređeni pa su imali skromniji učinak.

Što se same utakmice tiče, Matović je istakao da je cilj bio da se odigra agresivnije, što se videlo i po broju primljenih poena u tri perioda.

– U prve tri četvrtine smo uspeli u tome, ali smo u poslednjoj primili 30 poena. Uložili smo dosta energije, možda je razlika suviše visoka u odnosu na ono koliko smo pokušali da odigramo čvrsto i uložimo energiju. Ali, nismo igrali pametno u odbrani i napadu u nekim situacijama, tako da je poraz bio neizbežan.

KATEGORIJE