Mega ispustila Teksas Tek

Mega je bila blizu velike pobede nad vicešampionom NCAA lige, ali je na kraju Teksas Tek u uzbudljivom finišu slavio sa 92:94 (49:45) na Bahamima.

Izabranici trenera Dejana Milojevića su imali prednost veći deo meča, da bi gosti u finišu stigli do vođstva. Mega je pred poslednjih 19 sekundi meča imala minus od četiri poena, da bi na kraju imala i šut za pobedu. Ipak, Mišković iz teške pozicije, preko ruke nije pogodio trojku. Meč je igran po NCAA pravilima sa poluvremenima u trajanju od 20 minuta.

Trener Dejan Milojević je bio zadovoljan posle utakmice:

– Odigrali smo dobru utakmicu protiv vicešampiona NCAA lige. Zadovoljan sam izdanjem mojih momaka s obzirom da treniramo jako kratko i da imamo dosta novih igrača. Imali smo šut za pobedu, nažalost nismo pogodili međutim, dosta dobrih stvari je bilo na današnjoj utakmici. Za tri dana igramo novu utakmicu, gledaćemo da izvučemo pouke, bićemo odmorniji i očekujem naše još bolje izdanje -izjavio je Milojević.

Mega i Teksas Tek će odigrati još jedan kontrolni meč na Bahamima i to u nedelju 18. avgusta od 19 časova po našem vremenu.

 

Teksas Tek: Edvards 17, Šenon 13, Nadolni 13, Remzi 44 (12 skokova), Ntambve, Smit 2, Savrašov, Mekaler, Holifild 2, Benson 2, Moreti, Klark 1, Čeva.

Mega Bemax: Mišković 14, Trifunović 9, Musić 5, Atić 12 (7 skokova), Marjanović 9, Ašćerić 14 (7 skokova), Tanasković, Simonović 12, Stanić 6 (7 skokova), Macura 11 (7 skokova), Brekić, Cerovina.

KATEGORIJE