Milojević o pristupu i zabrinjavajućoj igri

Košarkaši Mega Bemaksa nisu uspeli da zabeleže pobedu u drugom kolu ABA lige pošto je FMP slavio u Železniku sa 98:79. Poraz kao poraz ne bi bio toliki problem, koliko Dejana Milojevića, trenera Mege, brine nešto drugo. O tome je pričao na konferenciji za medije posle meča

– Veoma je duga sezona, ima još da se igra i moramo da promenimo pristup igri da bismo ostvarili svoje ciljeve. Nije alarmantno izgubiti od Cedevite kući i od FMP-a na strani, to smo i prošle godine izgubili u sezoni koja je bila jedna od najuspešnijih, ali način na koji igramo je jako loš i to je zabrinjavajuće. Gledaćemo da to promenimo, imamo sledeću utakmicu Zadar kući, radićemo jako i to moramo da pobedimo.

Prethodno je čestitao rivalu na zasluženoj pobedi. Kako je rekao, FMP je bio kvalitetniji . O igri svog tima, Milojević je rekao:

– Mi smo imali neku energiju i neku igru u prvoj četvrtini, ali nismo to materijalizovali kako je trebalo. Jako smo loše završili drugu četvrtinu, kada su domaći sa 6 ili 8 razlike otišli na 14, to je u mnogome odlučilo pobednika. Posle su na početku drugog poluvremena ubacili neke šuteve, otišli na plus a FMP je preteška ekipa za stizanje 20 razlike na domaćem terenu.

FOTO: KK Mega Bemaks/Ivica Veselinov

KATEGORIJE