“Mora izuzetna odbrana”

Partizan NIS će sutra, od 18 časova, u Bursi izaći na megdan ekipi Tofaša. Pošto prvu meč loptu za plasman u Top 16 fazu, crno-beli pred svojim navijačima nisu iskoristili, ovo je nova prilika. I to protiv rivala koga su pred svojim navijačima pobedili. Ali, tek posle reakcije u drugom poluvremenu.

Na to je na treningu pred polazak na put, podsetio i Andrea Trinkijeri. Trener Partizana NIS je kratko rekao:

– Tofaš je napadački tim. Mogu lako dati 100 poena, to smo osetili u prvom poluvremenu prve utakmice. Preko 50 poena su nam dali u prvih 20 minuta, nismo ih uspeli uhvatiti nigde.

Zato je crno-belima više nego jasno šta moraju da urade.

– Moraće to da bude izuzetna odbrambena utakmica. Koncentracija nam mora biti na odbrani i na detaljima. Lodžeski je iskusan, Vajt je iskusan, Mehija… Opet teško gostovanje i opet teška utakmica – poručio je Trinkijeri.

Novica Veličković je protiv Tofaša u Štark areni odigrao sjajno. Kao pravi kapiten poveo svoj tim do važne pobede. Pred sutrašnji “revanš” u Bursi, kaže:

– Tofaš kod kuće igra jako dobro. Ne znam da li im se vratio Mehija koji je jedan od lidera te ekipe. Jako su talentovani i iskusni sa druge strane. Neće biti nimalo lako, ali idemo na pobedu tamo pa dokle doguramo – istakao je Veličković.

KATEGORIJE