Nikolić: Jako se loše osećam…

Trenera Partizana Miroslava Nikolića su na ulasku u dvoranu dočekali su zvižduci, a pri izlasku ga je ispratilo skandiranje „Mutu odlazi“…

– Jako se loše osećam kad čujem. I ja sam neki Partizanovac, mislim da to nisam zaslužio  – požalio se Nikolić na konferenmciji za medije.

Priznao je da njegov tim nije igrao dobro, ali da poraz od Cedevite nije kiks.

– Odigrali smo slabo, zakazala je odbrana u odlučujućim trenucima. Ali, Cedevita, jedna od najjače tri ekipe u ligi, ubacila je 15 trojki! Uhvatili smo priključak, ali nismo pogodili otvoren šut za tri poena za izjednačenje. Oni su pogađali sa osam metara, preko ruke… Borili smo se koliko smo mogli, ali povrede su ostavile traga. Jedini koji su trenirali su Gavrilović i Stevanović koji ima 21 godinu. Jeste talenat, ali treba ga sačekati malo, da skupi što više iskustva. I Aranitović je bio povređen. Najviše bih voleo da igraju odlično, ali nemamo isksutva ni za ABA ligu, kamoli Evropu.

Marko Pecarski nije dobio priliku protiv Cedevite.

– Ovo su sve brže ekipe i četvorke protiv kojih ne može da se snađe sa svojih 17 godina. Biće igrač za dve godine. Malo mora da popravi odbranu, da na treningu zasluži minutažu, a ne da mu neko poklanja. Ni njemu, ni ostalima – objasnio je Nikolić dodajući da će Vanja Marinković koji zbog povrede skočnog zgloba nije mogao da pomogne protiv Cedevite, biti van trenažnog procesa desetak dana.

KATEGORIJE