Partizan na Jadranu

Posle teškog poraza od Venecije, prvog u Evrokupu ove sezone, Partizan putuje u Zadar. U dvorani “Krešimir Ćosić” crno-beli će koplja ukrstiti sa Zadrom. Crno-beli su kroz istoriju neke vrlo teške utakmice igrali u Dalmaciji, a da veruju da će i ova koja sledi biti ista takva. Bez obzira što ih Zadar čeka bez pobede u prvih pet kola ABA lige. Ustvari, baš zbog toga će biti teška.

Trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je pred novo gostovanje Partizana izjavio:

– Igramo u gradu koji živi za košarku, gradu sa fantastičnom dvoranom i publikom koja i te kako ume da podrži svoj tim u teškim trenucima. Zadar je počeo takmičenje na način na koji je počeo i učiniće sve da protiv nas stvori neku iskru koja će im preokrenuti sezonu. Ali i za nas, posle izuzetno loše utakmice protiv Venecije, Zadar je veoma važan. Moramo sa puno više energije da igramo – istakao je Trinkijeri.

Plejmejker crno-belih, Nemanja Gordić pred sutrašnji meč poručuje:

– U Zadru nam nikada nije bilo lako, očekujem da će nas dočekati puna dvorana i veoma motivisan protivnik. Mi moramo odigrati puno bolje nego protiv Venecije i iz te bolje igre pronaći put kojim bismo došli do pobede. I jednima i drugima je ovaj meč veoma važan, tako da očekujem veliku borbu na terenu – izjavio je Gordić.

KATEGORIJE