ŠOK: AMERIKANAC OBOLEO OD RAKA

Američki košarkašk i član nemačkog Miteldojčera, Serž Kruš, moraće na operaciju testisa. Njemu je otkriven tumor, a tek posle opracije biće poznato da li je benigni ili maligni.

Tokom ponedeljka igrač rođen u Memfisu je bio na pregledima kod specijaliste, već danas je hitno operisan. Tkivo koje je zahvatio tumor je uklonjeno, ali i dalje se čekaju rezultati sa patologije. Dok je čekao na intervenciju, pravo iz bolnice, Serž je poslao poruku svim navijačima ovog nemačkog kluba.

Otkrili su mi tumor i sada čekam operaciju. Mogu samo da se zahvalim svima koji su mi uputili podršku. Nadam se da ću uspeti da se oporavim i da ću ponovo zaigrati košarku već ove sezone. Znate da sam borac i da ću učiniti sve da pobedim ovu bolest – objavio je ovaj igrač koji je tokom karijere igrao i za Aris, Artland i Bremerhafen.

Kako su objasnili iz kluba koji sa klupe vodi bivši trener podgoričke Budućnosti, Igor Jovović, Kruša mesto u ekipi čeka kada god da se oporavi. Za Miteldojčer sledeće sezone igraće sprski igrači Đorđe Drenovac i Đorđe Pantelić.

 

KATEGORIJE