Štimac: Dajte vremena Alimpijeviću, izvanredan je!

Vladimir Štimac, centar Efesa, dobio je na poklon od Crvene zvezde uramljen dres pre početka utakmice. Naravno, dočekan je ovacijama pune dvorane „Aleksandar Nikolić“ kako i zaslužuje igrač koji je tri godine proveo u crveno-beloj uniformi.

– Jeste očekivano, došao sam kući, osećao sam se super. Zvezdi čestitam zasluženu pobedu. Mi smo loše otvorili utakmicu, primili 50 poena i u prvom i u drugom poluvremenu. Pogodili su sve trojke, zato kažem da su pobedili zasluženo i čestitam im. Što se tiče mene, ovde sam svoj na svome i to nije ništa novo. Jako mi je drago, počastvovan sam, Zvezda je moj tim i želim joj svu sreću – poručio je Štimac.

Pre početka utakmice primećeno je i da doskorašnji srpski reprezentativac peva pesme zajedno sa navijačima.

– To malo ponese. Ipak sam proveo najlepše trenutke u Zvezdi. Ovaj klub mi je mnogo dao, dosta su mi dali ljudi iz Zvezde. Brat i moja porodica navijaju za Zvezdu, ovde imam prijatelje i to nije ništa novo, ni isforsirano.

Ali jeste čudno, nema dileme.

– Kako da ne! Do juče sam bio sa Lazićem, Dangubićem… Poznajem i Peru, kao i nove momke, ove koji su došli iz FMP-a. Veoma su kvalitetna ekipa, dajte treneru vremena, izvanredan je!

KATEGORIJE