TEODOSIĆ: POVREDA JAČA OD ŽELJE

Kapiten Srbije Miloš Teodosić je odluku o neigranju na predstojećem Evrobasketu doneo uz konsultaciju sa slektorom Aleksandrom Đorđevićem I lekarskim timom reprezentacije I LA KLieprsa.

– Bilo mi je izuzetno teško da donesem odluku o neigranju na Evropskom prvenstvu posle mnogo leta koje sam proveo u dresu Srbije. Posle konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja, kao uvek, velika. Povreda lista je ipak komplikovanija nego što sam mislio. Verovao sam da ću moći iako su prognoze lekara bile drugačije – rekao je Teodosić za “Sport klub”

Jedan od najboljih evropskih igrača dodao je da je fizioterapeut iz Klipersa došao u Beograd isključivo da bi mu pomogao da se oporavim što pre i da zaigra na Evrobasketu.

– Nažalost i on je posle snimaka i pregleda, kao i doktor, shvatio da neću moći, te da će oporavak trajati duže od mojih očekivanja. U ovom trenutku je najvažnije da svi zajedno podžimo momke koji putuju u Istanbul i da se u javnosti priča i piše samo o njima, a ne o nama koji smo povređeni. Atmosfera je sjajna, kvalitet je uvek tu i nema razloga da im ne pružimo podršku, koju će oni sigurno opravdati.

Teodosić će ostati u Beogradu narednih dana na terapijama, a sa njim će raditi i fizioterapeut Klišersa.

KATEGORIJE