Tomić pred FMP: Uvertira za plej-of

Derbi 8. kola grupe A Superlige će odigrati Crvena zvezda i FMP. Crveno-beli imaju ulogu domaćina, usled zauzetosti dvorane “Aleksandar Nikolić”.

Milan Tomić će za sutrašnju utakmicu (20.00) na raspolaganju imati sve igrače.

– Prvi meč protiv FMP-a koji smo dobili u jednoj dobroj utakmici pokazao je sve ono što smo najavljivali pred taj meč, a posebno sada, i nakon odigranih sedam kola u grupi. FMP je izuzetno spremna, talentovana ekpa koja puno trči i ratnički nastrojena ekipa koja ima svoj kvalitet. Moramo da odigramo izuzetno dobru utakmicu, i da odgovorimo na njihovu agresivnu igru koja je njihov zaštitni znak. Zato ponavljam po ko zna koji put, pristup mora da bude pravi, ne sme da bude padova, a ova utakmica će biti dobra uvertira za plej of koji je sve bliži – rekao je Tomić i pozvao navijače da dođu u što većem broju.

Zvezda posle sedam kola ima isto toliko pobeda, dok je FMP doživeo jedan poraz i to upravo od sledećeg rivala.

– Očekuje nas veliki izazov, odličan tim, koji je sav svoj talenat potvrdio i tokom mečeva Superlige. Moramo da odigramo tu utakmicu maksimalno ozbiljno, da odgovorimo na fizičku igru koju FMP gaji već dugo godina unazad, i da se pridržavamo dogovora. Ova utakmica dolazi možda i u pravom trenutku za nas jer se bliži plej of i upravo ovakvi mečevi sa ekipama koje imaju iskustva igranja i jačih utakmica iz regionalne lige nas očekuju u doigravanju. U dobrom su raspoloženju u prethodnom kolu su pobedili Borac u Čačku što nije nimalo lako, ali naš cilj se zna – poručio je Ognjen Dobrić.

KATEGORIJE