U ponedeljak kreće trka za Zvezdinim ulaznicama

Crvena zvezda u ponedeljak, 24. juna, pušta u pretprodaju ulaznice za narednu sezonu. Menadžment kluba sa Malog Kalemegdana reagovao je odmah posle trijumfalnog završetka prethodne takmičarske godine i najavio ozbiljnu akciju prodaje propusnica koje će omogućiti navijačima Zvezde i ljubiteljima košarke da uživot gledaju najmanje 17 evroligaških utakmica, kao i sve na domaćoj sceni.

„Crvena zvezda će odigrati u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u dvoranama Štark Arena i Aleksandar Nikolić u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i KLS. Ove sezone simbolika vezana za sezonsku kartu je jasna – Zidine Malog Kalemegdana, naše tvrđave i jubilej kluba, 75 godina postojanja naše Crvene zvezde“, piš na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Pretprodaja sezonskih karata će se i ove godine organizovati na Malom Kalemegdanu u prostorijama kluba u ponedeljak 24. juna sa početkom od 12 do 20 časova.

U TC Ušće od 25. juna na prodajnom mestu „Ticket VISION“ svi zainteresovani biće u mogučnosti da kupe sezonske ulaznice PARTER i TRIBINE od 10-22 časova.

Svakog radnog dana ulaznice će se prodavati od 10-18h i subotom od 10-16h.

Sve ostale informacije, vezane za cenu, raspored sedenja u Areni, članstvo…možete videti na ovom linku: http://www.kkcrvenazvezda.rs/sezonske-karte-u-prodaji-20-06-2019.html

KATEGORIJE