“VALJAK” POČEO PRIPREME

Partizan je počeo pripreme. Crno-beli odradili prvi trening u novoj sezoni. U dvorani “SC Dinamik” tačno u 20 časova, na prvom treningu, opremu su zadužili Mihajlo Andrić, Slobodan Jovanović, Nikola Tanasković, i Đorđe Majstorović, kao i momci koji će u narednom periodu trenirati sa prvim timom Partizana, Đorđe Tresač, Vuk Obradinović i Aleksa Novaković.

Na prvoj prozivci trenera Miroslava Nikolića, bio je i Vanja Marinković koji zbog zdravstvenih problema nije trenirao. Iz opravdanih razloga, na prvom treningu se nisu pojavili reprezentativac BiH Obrad Tomić koji ima obaveze sa državnim timom, kao ni Amerikanci Džejmi Skin i Ijan Bejker, koji će u Beograd doći 13. avgusta.

Novi-stari šef stručnog štaba crno-belih, Miroslav Nikolić, pre prvog treninga je izjavio:

Ovo je prvi trening, polako se okupljamo i kompletiramo. Sva pitanja u vezi sastava ćemo rešavati u hodu, kako pripreme budu odmicale. Očekujemo da nam se uskoro pridruže Skin, Bejker i Tomić  – izjavio je Nikolić.

Prve provere, crno-beli će imati 26. i 27. avgusta protiv Temišvara, odnosno Oldenburga. Zatim slede mečevi protiv Bešiktaša, Igokee, turnir u organizaciji Mega Bemaksa i Superkup ABA lige koji se odigrava u Baru od 20. do 23. septembra.

U novoj sezoni, uz trenera Nikolića, u stručnom štabu će raditi asistenti Nikola Marković i Aleksandar Matović. Šef tima za fizičku pripremu igrača biće Adam Petrović, sa kojim će raditi i kondicioni trener Miloš Cvetanović. Brigu o zdravlju crno-belih, ponovo će preuzeti dr. Moma Jakovljević, dok će se u novoj ulozi naći Dušan Kecman, od ove sezone tim menažer Partizana.

KATEGORIJE