VELIKE PROMENE U MORNARU

Jedan dan, nekoliko promena u Mornaru. Klub iz Bara angažovao je tri nova igrača, šestorici je produžen ugovor, a došlo je i do rokade na klupi. Umesto Đorđija Pavićevića novi šef stručnog štaba biće njegov stariji brat Mihailo, a Đorđije će mu biti pomoćnik.

“To što ćemo već za nekoliko dana imati kompletiran sastav ekipe dovoljno govori da se u klubu ozbiljno radi. Moj cilj jeste da Mornar bude među četiri najbolje ekipe u ABA ligi. Ništa manje ambiciozno krenućemo i u kvalifikacije za Ligu šampiona. Respektujemo sve klubove u zemlji i regionu, ali nam je interes kluba isključivo na prvom mestu”, poručio je novi šef struke Mornara.

Novi igrači barskog tima postali su Strahinja Mićović, koji je došao iz Igokee, Nemanja Vranješ, koji je nastupao za Budućnost i Amerikanac Brendis Ros, dosadašnji član Beroe, koja je osvojila Balkansku ligu i igrala u bugarskom finalu plej-ofa.

“Sva trojica su profil igrača koji su nam nedostajali u prošloj sezoni. U toku su pregovori sa još tri-četiri ozbiljna košarkaša”, saopštio je Đorđije Pavićević.

 

Produžena je saradnja sa prvotimcima Markom Ćalićem, Radojem Vujoševićem, Markom Mugošom, Vukotom Pavićem, Borisom Bakićem i Emirom Hadžibegovićem.

KATEGORIJE