“Više želeti pobedu”

Košarkaši Mega Bemaksa nisu blistali na premijeri u ABA ligi, kada su na svom terenu izgubili od Cedevita Olimpije. Izabranici trenera Dejana Milojevića će sutra, od 20 časova, na gostovanju FMP-u u Železniku, pokušati da poprave utisak posle poraza.

Trener Dejan Milojević zna šta je potrebno da bi njegov tim to zaista i uradio. Pre svega da pokažu veću želju za pobedom od protivnika.

– FMP je odlično otvorio sezonu pobedom na gostovanju Krki i sigurno će biti veoma motivisani da zabeleže i drugi trijumf. U pitanju je kvalitetna i talentovana ekipa sa nekoliko iskusnijih igrača koju odlično sa klupe predvodi Vladimir Jovanović. Iako smo igrali protiv jedne od najjačih i najiskusnijih ekipa, sigurno je da smo nezadovoljni igrom protiv Cedevita Olimpije u prošlom kolz pa ćemo u Železniku pokušati da popravimo utisak. Moramo da pokažemo veću želju za pobedom, a uz to idu i agresivna odbrana i dobra energija na parketu. Ukoliko u tim segmentima budemo na nivou, verujem da možemo do pobede na strani koja bi puno značila za samopouzdanje moje mlade ekipe i pred izazove koji nas očekuju – izjavio je Milojević.

Edin Atić, kapiten Mega Bemaksa, dodao je da ekipa mora da odigra agresivno u odbrani sa puno trčanja:

– U petak igramo utakmicu sa veoma kvalitetnim protivnikom. Pre svega moramo da uđemo u meč maksimalno koncetrisani, uz agresivnu odbranu sa puno trčanja. Potrebno je da uvedemo protivnika u naš ritam i ukoliko uspemo u tome, verujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat – izjavio je Atić.

Trener Mege na ovom meču zbog povrede najverovatnije neće moći da računa na Jurija Macuru.

FOTO: KK Mega Bemaks/Ivica Veselinov

KATEGORIJE