“Znamo put kojim treba da idemo”

FMP je sjajno otvorio novu sezonu u ABA ligi. Tim iz Železnika je slavio na gostovanju u Novom Mestu, a sada želi da na svom terenu potvrdi taj brejk protiv Krke. Četi trenera Vladimira Jovanovića u goste dolazi ranjena Mega, ali mladi stručnjak i te kako zna da će poraz sa premijere biti samo motiv više njihovom sutrašnjem rivalu.

Pred meč drugog kola, Jovanović je rekao:

– Mega Bemaks ima mladu i talentovanu ekipu koja igra sa neverovatnom energijom. Posle poraza sa velikom razlikom u prvom kolu očekujem njihovu reakciju i veliku borbu za bodove. Odlično trče, napadaju protivnike u ledja, odlični su godinama na ofanzivnom skoku i to su elementi u kojima moramo da ispariramo ukoliko želimo do dobrog rezultata. Mi posle pobede u Novom mestu znamo put kojim treba da idemo. Moramo biti maksimalno skoncentrisani na ispunjavanje zadataka i motivisani da na svom terenu odigramo dobru utakmicu – poručio je Jovanović.

Stefan Pot, plejmejker FMP-a, se nadovezao na reči trenera:

– Očekujemo tešku utakmicu protiv Mege koja je uvek bila neugodan protivnik. Ekipa sa dosta mladih igrača, dobro trče i vrše pritisak po celom terenu. Pripremićemo se što bolje i nadam se prvoj pobedi pred domaćom publikom kojom bismo nastavili pobednički niz – poručio je odlični plejmejker.

FOTO: KK Krka/Drago Perko/kosarka.si

KATEGORIJE