Zvezda je krenula!

Sezona 2019/2020. je počela za prvotimce Crvene zvezde mts. Prva od tri grupe igrača okupila se u prostorijama ordinacije ’’Vita Maksima’’ na Čukaričkoj Padini, gde je obavila detaljne preglede, analize i testiranja pod nadzorom klupskog lekara dr Nebojše Mitrovića i osoblja ’’Vita Maksime’’

To je bila prilika da se šampioni ABA lige i prvenstva Srbije ponovo sretnu. Prvu grupu je predvodio kapiten Branko Lazić, a tu su bili i Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Stratos Perperoglu, Nemanja Nenadić, Boriša Simanić, Filip Čović i Majkl Odžo.

Svi oni su pokazali zavidne rezultate na testiranjima jer su pored više nego zasluženog odmora pauzu između dve sezone iskoristili i za individualan rad, sledeći plan koji im je pripremio stručni štab crveno-belih. Kako smo već isticali, prvi trening zakazan je za 22. avgust, a pripremne utakmice započinju već 1. septembra pa je jasno da crveno-beli nemaju previše vremena da uđu u predtakmičarski ritam. Iz tog razloga je veoma važno što su prvotimci Crvene zvezde i ovog puta pokazali visok nivo profesionalizma tokom letnje pauze.

U utorak i sredu će još dve grupe igrača obaviti neophodna testiranja i preglede. Do kraja tekuće nedelje očekuje se da sastav bude kompletan.

FOTO: KK Crvena zvezda

KATEGORIJE