ZVEZDA: LESOR SE PRIKLJUČIO

Francuski centar Matijas Lesor doputovao je u danas u Beograd i priključio se pripremama Crvene zvezde. Lesor je stigao u Beograd posle odluke selektora Francuske Vensana Kolea da mu ne pruži šansu u daljem toku priprema reprezentacije pred skori start Evrobasketa.

Veliko mi je zadovoljstvo što sam konačno tu, u Beogradu i novom klubu, Crvenoj zvezdi koja predstavlja moj izbor, i veliku priliku za mene. Za početak, ono što je sigurno, znam da me očekuje veliki rad, kako bi se što pre uklopio u tim. Znam da je ekipa izmenjena, ima i dosta mladih, ali i iskusnih igrača, kvalitetna i željna dokazivanja i uspeha. Moje je da se što pre adaptiram na novu sredinu, kako bi na terenu davao  maksimum. Ne mogu da dočekam da zaigram u atmosferi i pred navijačima koji su posebni i koji prave jedinstvenu atmosferu u Evropi – rekao je prilikom dolaska novi centar crveno-belih.

Francuza u ponedeljak očekuju obavezni lekarski testovi, a već tokom popodneva upoznaće se sa novim saigračima, trenerom Dušanom Alimpijevićem i stručnim štabom, sa kojima će sarađivati u novoj sezoni.

KATEGORIJE