“Zvezdaši, svi u dvoranu Aleksandar Nikolić!”

Prodaja karata za peti meč finala plej-ofa ABA lige, počinje u nedelju od 12 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, objavili su iz Crvene zvezde mts.

Kako se kaže u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba, „interesovanje navijača crveno-belih je nezapamćeno, a za ovu utakmicu bio bi ispunjen i stadion “Rajko Mitić”!

Iz kluba naglašavaju da je pri svakoj kupovini neophodno priložiti ličnu kartu prodavcu radi identifikacije i ističu da jedna osoba može kupiti maksimalno dve karte.

Cene su:
TRIBINE A,B,C i D – 500,00 dinara
PARTER B – 800,00
VIP LOŽA – 1.500,00
PLAVA LOŽA – 1.200,00
BELA LOŽA – 1.000,00
POČASNO MESTO BOČNO I RED – 5.000,00
POČASNO MESTO BOČNO II RED – 4.000,00
POČASNO MESTO BOČNO III RED – 3.000,00
POČASNO MESTO I RED – 6.000,00
POČASNO MESTO II RED – 5.000,00

Iz Zvezde podsećaju da je podrška navijača bitna timu, što su pokazale prethodne utakmice u doigravanju.
“Ogromna podrška i veličanstvena atmosfera bile su vetar u leđa za crveno-bele košarkaše koji su tu pozitivnu energiju pretvorili u ubedljive pobede. Pred košarkašima Crvene zvezde mts je jedan  korak koji može da znači trofej i koji rezerviše kartu za Evroligu gde je po mnogim kriterijumima našem klubu i mesto. Zato, Zvezdaši, svi u dvoranu „Aleksandar Nikolić”!
Još jednom ističemo da će Crvena zvezda mts i ovog puta u potpunosti poštovati propozicije ABA lige (Propozicije i Obaveze klubova učesnika plejofa ABA lige – Član 41.3). S toga, naglašavamo da bukvalno nijednom navijaču ekipe Budućnost Voli sa ili bez obeležjima kluba, neće biti omogućen ulaz u dvoranu „Aleksandar Nikolić” bez obzira da li on došao organizovano ili samoinicijativno, takođe kao u prethodnim slučajevima, pred utakmice 1 I 2, neće biti dozvoljeno grupisanje pripadnika delegacije Budućnosti u obližnjim lokalima, niti će im biti dozvoljen pristup dvorani. U skladu sa reciprocitetom, 3 (TRI) člana delegacije KK Budućnost bez dodatnih članova, biće u prilici da uđe u dvoranu.
KK Crvena zvezda mts još jednom se unapred izvinjava ukoliko neko od zainteresovanih navijača našeg kluba ne dođe do ulaznice, jer je potražnja za kartama za peti meč – nezapamćena!”

FOTO: KK Crvena zvezda

KATEGORIJE