Odricanje od odgovornosti (Disclaimer)

Portal Basketball Sphere nije online kladionica, niti stanica za online klađenje bilo kakve vrste. Mi smo portal koji pruža edukativne informacije vezano za online sportsko klađenje. Na taj način želimo da podignemo svest populacije i da ukažemo na važnost odgovornog klađenja i kockanja.

Odgovornost je svakog posetioca i/ili korisnika našeg portala da sebe informiše o Zakonima i regulativama koji su vezani za online klađenje u svojoj državi, te da se ponaša u skladu sa istima. Ni na koji način ne podržavamo, niti promovišemo online klađenje koje se kosi za zakonskim regulativama bilo koje države na svetu.

Kreatori sadržaja na stranici basketballsphere.com će uvek pokušati da pruže tačne i ažurirane informacije, ali ne mogu se držati odgovornima ukoliko neka informacija postavljena na našem portalu nije tačna ili precizna. Sve predikcije, analize i tipovi koje mi postavljamo na našem portalu su namenjene isključivo radi podizanja svesti i boljeg razumevanja sportskog klađenja i mi se ne možemo smatrati odgovornima ukoliko te analize ne budu dobitne.

Posetom i korišćenjem informacija pronađenim na našoj stranici vi preuzimate kompletnu odgovornost i razumete da je moguće izgubiti novac ukoliko se bavite sportskim klađenjem ili kazino igrama. Niko od zaposlenih na portalu basketballsphere.com se ne može smatrati odgovornim ukoliko treće lice izgubi novac postavljajući opklade u sportskoj kladionici.

Nadamo se da ćete uživati u sadržaju koji se nalazi na našoj stranici. Isti je namenjen isključivo za zabavu i informisanje korisnika.